Ovako Metals Oy Ab lyhyesti

Ovako on laajentanut ja vahvistanut toimintaansa Suomessa perustamalla 2015 uuden jakeluyhtiön Ovako Metals Oy Ab:n. Uusi yhtiö tarjoaa asiakkailleen varasto- ja tehdastoimituksia Suomessa ja Baltiassa. Tuotevalikoima sisältää erikoisteräkset,  ruostumattomat teräkset, ohutlevyt sekä kuparit ja messingit. Palvelukonseptimme  perustuu vankkaan osaamiseen myynnissä ja hankinnassa. Kotimaiset ja muut eurooppalaiset toimittajamme edustavat alansa huippua. Läheinen yhteistyö tuo joustavuutta, toimituskykyä ja etuja asiakkaittemme parhaaksi. Ovako Metals hankkii  erikoisteräkset Ovakon omilta tehtailta, jolloin koko arvoketju valmistuksesta, varastoinnista, myynnistä ja jakelusta on omissa käsissä.

Tuotteiden varastointi, esikäsittely ja jakelu on keskitetty nykyaikaiseen logistiikkakeskukseen Tampereen Lahdesjärvelle. Myyntikonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Ovako Metalsin jakeluliiketoiminnan juuret ulottuvat 50 vuoden päähän. Ovakon toiminta metallien jalostajana Imatralla alkoi jo vuonna 1915. 

Ovako Metals Oy Ab on osa Ovako-konsernia.

 

Ovako-konserni lyhyesti


Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia teräsratkaisuja kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa. Teräksemme avulla asiakkaidemme lopputuotteet ovat kestävämpiä ja niiden käyttöikä on pidempi – se merkitsee järkevämpiä, vähemmän energiaa kuluttavia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita.
Tuotantomme pääraaka-aine on kierrätysteräs, josta valmistetaan tankoja, putkia, renkaita ja puolivalmiita komponentteja. Ovako on edustettuna yli 30 maassa, ja yhtiöllä on myyntikonttoreita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.