Innovative steel
for a better engineered future
print

Toimialakokemuksemme

Ovakolla on laajaa kokemusta terästoimituksista erilaisiin vaativiin käyttökohteisiin maatalouskoneista ja voimansiirtokomponenteista tuulivoimaloiden laakereihin. Voimme siis soveltaa eri aloilta hankkimaamme kokemusta muilla aloilla toimivien asiakkaiden hyväksi.
 

Maatalous

Ovako toimittaa erilaisia booriteräksiä maatalouskoneisiin, kuten auroihin ja moniin muihin kulutuskestävyyttä vaativiin tuotteisiin.

Lue lisää »

Moottorit ja voimansiirtolinjat

Ovakon kuonapuhtaat ja kestävät OvaX-erikoisteräkset on tarkoitettu moottoriurheilusovelluksiin. Ne takaavat huippusuoritusarvot äärimmäisissä käyttöolosuhteissa.

Lue lisää »

Laakerit

Laakereilta vaaditaan äärimmäisen pitkää käyttöikää. Ovako toimittaa monille maailman suurimmille laakerinvalmistajille alan kovat vaatimukset täyttävää kuonapuhdasta terästä.

Lue lisää »

Kevyet ja raskaat ajoneuvot

Ajoneuvoteollisuus vaatii yhä pienempiä ja kevyempiä komponentteja, jotka kestävät suurempia kuormia vaarantamatta kustannustehokkuutta. Ovako täyttää nämä vaatimukset tai jopa ylittää ne.

Lue lisää »

Yleinen koneenrakennus

 

Teräspalvelukeskuksemme tarjovat varastosta laajan valikoiman erilajisia tuotteita, joilla on myös korkea suorityskyky. Palvelua tukee osaava myyntihenkilöstömme, joka ymmärtää asiaamme tarpeet.

Lue lisää »

Hydrauliikka

Ovakon Cromax-, Nikrom- ja Ovahyd-teräksiä käytetään hydraulisylintereiden mäntien, männänvarsien ja silmukoiden valmistuksessa. Pitkän käyttöiän kannalta olennainen tekijä on pinnoitteen laatu.

Lue lisää »

Kaivos- ja maarakennusala

Kallioporauslaitteiden kova kuormitus edellyttää sitkeää terästä. Ovakolla on tällä alalla vahvat perinteet väsymis- ja kulumiskestävyydeltään ylivoimaisten tuotteiden toimittajana.

Lue lisää »

Öljy ja kaasu

Ovakon tuotteita käytetään monissa öljy- ja kaasuteollisuuden sovelluksiin räätälöidyissä tuotteissa.                     

Lue lisää »

Rautatiet

Ovakon erikoispyörötankoja käytetään rautatiekiskojen kiinnikkeisiin. Teräksen ominaisuuksille asetetaan tiukat vaatimukset, jotta kiskot pysyvät paikoillaan.                      

Tuulivoima

Ovakon teräksen kuonapuhtaus täyttää tuulivoimalasovelluksille, kuten vaihteistoille, voimansiirtojärjestelmille, kiinnittimille ja laakereille asetetut vaatimukset. Väsymiskestoikä on tärkeä alhaisten kunnossapitokustannusten edellytys.

Lue lisää »